The Heights of Dreams

The Heights of Dreams

Buna seara floricelelor! 

 Acum un an, am fost invitata la o nunta ca in povesti. In Sicilia, la o buna prietena. Primul gand pe care l-am avut atunci cand am auzit ca trebuie sa mergem, a fost: "Sigur o sa fie ceva iesit din comun!" Obiceiurile, limba siciliana si melodioasa, biserica catolica, mirii foarte frumosi si nerabdatori, o locatie de vis, ca-n paradis! 

Toate bune si frumoase...ce rochie imi fac? Nu mi-a luat mult timp pana sa realizez ceea ce imi doresc: o rochie asemanatoare a celor pe care le purta Sophia Loren, pictata cu motive siciliene care erau pozate chiar de mine, din tura anterioara din Sicilia. 

Matusica mea Dali, cea cu maini de aur s-a pus pe treaba si a facut croiul sexy al rochiei iar eu am completat cu un detaliu artistic, ci anume, pictura manuala pe dedesubtul trenei. Cu muzica siciliana cantand in surdina in urechile mele, mainile mele s-au tot plimbat pe acea parte alba a rochiei timp de o saptamana, iar la final, rochia mea a prins viata! 

Intr-o dimineata, atunci cand am surprins o raza de soare incalzind soarele meu, lamaile incepusera sa se inghesuie acolo, sa-si lase zeama curgand, sa-mi spuna: "Hai...te asteptam in Sicilia...vino!", soarele mi-a zambit si mi-a facut cu ochiul, iar pe partea cealalta ma strigau portocalele rosii...aaa, sa ma trezesc!

Image title
Baloane cu motive siciliene


Hai ca incepusem sa visez cu ochii deschisi. ;)) 

Va invit sa simtiti mirosul iasomiei degajat in splendoarea noptii, sa auziti cantarea din biserica atunci cand mirele a dat la o parte voalul miresei iar mama si-a daruit fiica ginerelui, sa vedeti baloanele "fugind" cat mai departe si sa admirati o rochie cu totul deosebita, parazidiaca!

Image title
In spatele meu, sunt poaelele capricioasei Etna.

Image title

Image title

Image title
Aici deja priveam plangand...(normal, orice femeie plange la nunti) :P

Image title

Image title
Indeplineam un obicei, eram mai multe domnisoare care trebuiau sa le ofere obiecte cu o valoare metaforica.

Image title

Image title

Image title

Rochia a fost lucrata cu dragoste, nervi si pasiune de catre Dali Popa, cu maini maiestre. Multumesc din suflet, pasare maiastra!

Image title

Image title

Image title

Image title

Image title

Image title
Asa cum m-a nascut mamica, pictorita.

Image title

Image title
O imagine care a facut ca sufletul sa creasca in mine si sa stiu ca am facut ceva minunat.


Va pup cu drag, mmmuah!

Spread the love

Join the club