Happy New Detox! Day 4

Image title

Vreo schimbare noua la corpul tau? Deja se observa, nu-i asa? Astazi spargem monotonia cu un nou suc, mai mult la alegerea voastra. Succes! 

 

ZIUA A PATRA 

 8:00 - O cana cu apa calda si lamaie (si cu limes sau menta la alegere) 

9:00 - Sucul Juice Master`s Super Juice : 1/2 limes decojit, 2 mere, 1/4 din ananas, 1/4 dintr-un castravete mediu, 1/4 din avocado, o lingurita de pulbere din iarba de grau, o lingurita de spirulina, o capsula de acidophilus bacteria, gheata 

Cum se prepara: Merele, ananasul, castravetele si limes se baga la storcatorul de fructe (unul cat se poate de bun, ca sa iasa mult suc). Avocado-ul cu linguritele de spirulina, iarba de grau si cu gheata sa adauga in blender. Apoi se toarna sucul amestecat in blender si se omogenizeaza totul cat mai bine. Nu uita sa iei capsula de acidophilus bacteria dupa ce l-ai baut. 
12:00
- Sucul JM`s Super Juice (cel de mai sus)

Image title


15:00 - Sucul JM`s Super Detox Juice: 2 mere, 1/4 castravete, 1 bat de telina, un pumn mic de spanac, un pumn de frunze verzi mixte (macris, varza kale, patrunjel, valeriana sau nasturel, etc.), cuburi de gheata. 

 Cum se prepara: Puneti toate ingredientele in storcator si gheata sparta din blender, apoi impreunati-le.

Image title


18:00 - Sucul Juice Master`s Turbo Express: 1/4 de ananas mic, 1/2 dintr-o tulpina de telina, 2,5cm dintr-un castravete, un pumn de spanac, 1/2 de limes decojit, 2 mere, 1/4 dintr-un avocado copt, cuburi de gheata. 

 Cum se prepara: Intotdeauna pune un mar intreg inainte, apoi restul de fructe si legume, apoi celalalt mar, asa ii da un gust altfel. In blender, punem avocado-ul copt cu gheata si turnam si sucul. Omogenizeaza bine totul timp de 30 de secunde.
21:00
- Sucul Juice Master`s Turbo Express + o lingurita mica de pulbere din iarba de grau.

Image title


Daca te-ai plictisit de vreun suc in ziua aceasta, il poti schimba cu unul mai placut. 

 Sucul Juice Master Fruity Zest: 1/4 dintr-un ananas, 1cm felie de lamaie cu coaja, 3 capsuni, un pumn de zmeura, 1/2 banana. (eu am schimbat capsunile cu pittaya, iar zmeura cu kiwi, deoarece pe celelalte nu le-am gasit) 

 Cum se prepara: Sucul de lamaie si ananas din storcator se pun in blender, unde erau deja pittaya, kiwi si banana. Amestecati bine bine. Sucul acesta este demential de bun!

Image title

22:00 - Ceai de menta sau de fenicul

Image title

Pentru a vedea si ziua intai, a doua si a treia, dati click pe ziua respectiva. :D

Deja totul incepe sa devina o obisnuinta si esti curioasa de ce va urma in noua zi. Pe curand! :)

Spread the love

Join the club