Chocolate Effect Makeup Tutorial (New Year's Eve Makeup)

Image title

Happy New Year Girlzzz!!! 

 Sincer fetelor, eu m-am cam plictisit de cliseicul machiaj cu foarte mult glitter pentru seara trecerii in Anul Nou. Vreau altceva, o alta textura, o alta culoare, ceva deosebit. 

M-am gandit asa, ce ne place noua fetelor, cel mai mult? Pantofii, cosmeticele, vacantele, shoppingul si sa nu uitam in ultimul rand, delicioasa CIOCOLATA! Ideile mele s-au unit, au complotat si au scotocit in adancul imaginatiei, pentru un rezultat cu totul captivant si anume, machiajul "Ciocolata si lapte" propus pentru viitorul "An al maimutei". :)) 

Asa ca, de ce sa nu schimbam glitterul cu aspectul wet al glossului, clasicul "negru mult, mult" cu o nuanta ciocolatie, genele false si lungi cu genele naturale? 

Ne asteapta un An Nou mai bogat, mai pretentios de la noi in legatura cu evolutia noastra. Bucurati-va si jucati-va cu noua textura sugerata de mine, sunt sigura ca va fi foarte amuzant sa va vedeti ochii invaluiti in "ciocolata". :D 

Mai jos aveti toti pasii pe care i-am urmat la machiajul ochilor, veti vedea si transformarea before&after a mea. 

Image title
Before and after

Image title

a. Creionam in jurul ochilor, insistand foarte bine printre gene.(Eye Liner by H&M, nuanta Chocolate)
b. Blendutiti foarte bine creionul, pana ce pleoapa si arcada se invaluie intr-o nuanta pierduta ciocolatie.
c. Revenim cu o pensula moale si pufoasa, cu un fard maro-roscat, aplicat in zona pliului si pierzandu-se usor catre linia sprancenei.(Make Up For Ever fard au paupieres refill, nuanta 28)
d. Aplicati cu grija si usor blenduit la margine, cu ajutorul pensulei plate, trucul nascocit de mine ce te duce cu gandul la o ciocolata topita (yummy).
e. Ceva mai multa mascara si gata! :D (DiorShow Iconic Overcurl mascara)

Image title

1. Putin Ultra Plush Lip Gloss, nuanta Icebreaker de la Benefit si un strop de pulbere din pigmentul ciocolatiu nuanta 140 de la Inglot.
2. Le amestecati bine, se vor omogeniza foarte usor.


Image title

Image title

Image title

Image title

Image title

In Anul Nou, va doresc o inflorire personala cat mai remarcabila! 

 Va pup, mmmuah!Spread the love

Join the club